UGG WINKEL | UGG Australia kopen? Pas op voor de namaakvarianten
15642
post-template-default,single,single-post,postid-15642,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

UGG Australia kopen? Pas op voor de namaakvarianten

UGG Australia kopen? Pas op voor de namaakvarianten

Wist je nog dat UGGS zo’n onwijs grote hit was? Het was een grote hype en ineens liep iedereen met deze schoenen rond. In het begin waren het vooral de vrouwen en meiden die deze aanschaften, maar al snel gingen ook mannen volop UGG Australia kopen. Er kwamen zelfs maten voor kleine kinderen en baby’s.

Een hype die nog steeds niet helemaal voorbij is
Al is de hype een beetje voorbij gevlogen, nog steeds lopen veel mensen met de UGGS. Dit komt niet alleen door de populariteit, ook zijn de schoenen onwijs warm. Dit is erg fijn met de koude winter die er weer aan zit te komen. Omdat de schoenen zo razend snel onwijs populair werden zijn er ook genoeg neppe versies op de markt gekomen. Tegenwoordig zie je niet snel meer of je de echte te pakken hebt of dat je in de maling genomen wordt.

UGG Australia kopen, hoe weet je of deze echt zijn?
Ga je UGG Australia kopen? Dan zijn er een aantal kenmerken om rekening mee te houden. De prijs ligt ten eerste hoog, dus een goedkope schoen kan al snel duiden op een namaak. Daarnaast worden de echte UGGS gemaakt in China, vaak komen de neppe schoenen uit een ander land. Ook zijn de namaakvarianten vaak verkrijgbaar in kleuren die niet eens bestaan in de collectie van de officiële UGG Australia.

Zorg goed voor je UGGS
Al zijn de UGGS lekker warm in de sneeuw en winter, het is geen regenschoen. Jammer genoeg zijn de schoenen niet goed om te dragen wanneer het regent of sneeuwt. Je kan ze wel inspuiten met waterafstotende middelen, dan heb je meer kans op een langere levensduur van je UGGS. Als de schoenen toch nat zijn geworden, laat ze dan gewoon opdrogen in de lucht en ga geen föhn of andere warmte bronnen erbij halen.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie